Pilsan Mini Scooter

11 Haziran 2011 Cumartesi


Her gördüğü scootera binen, inmek istemeyen, olay çıkaran bir kızınız olunca. Daha erken deseniz de ona bir scooter almak zorunda kalabiliyorsunuz. 
Epey araştırdıktan sonra 3 yaşından küçükler için denge sorunu olmaması için dört tekerlekli olanların daha iyi olduğunu öğrendim. Plastik olması üzerine düşmesi yada çarpmalarda daha az hasar almasını sağlıyor. Ayak koyma yeri geniş olduğu için dengede durmasını kolaylaştırıyor. Çok hafif, hafif olması çocuğun yanı sıra anne baba içinde bir avantaj, çünkü kullanmadığı zaman taşımak bize düşüyor. Kornası var. Ürün 20 kg taşıma kapasitesine sahip, ve 3+ için tavsiye ediliyor bence 2+ için uygun. Kullanımı çok kolay Defnenil aldığımız gün evde koridorda kullanarak 1 saatte çözdü. Ertesi gün dışarıda kırk yıllık scooter kullanıcısı gibi artistlik hareketler yapıyordu. Bir çok markaya göre fiyatı uygun. Yaz için yeni bir oyuncak arayanlara duyurulur....

12 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

bizde de var bu. tuna cok rahat kullanıyor

Nurdan dedi ki...

Benim kızımda parka giderken önünden geçtiğimiz oyuncakçıda hep bu scooter ile ilgilenince aldım bir tane.Ürün 3 yaş üstü kızımsa 2 yaşını daha yeni doldurdu diye bir kaç ay sonra çıkartmayı düşünüyordum ama parka her gittiğimizde eylül'ün scooter evde kaldı diyo bende bugün çıkartayım da doya doya kullansın kızım siz de 2 yaş için uygun bulmuşsunuz :)

Seyhan dedi ki...

Hülya Tunadan kaçmaz zaten ..güzel bir ürün bence kullanması kolay...

Eylül Defnenil'de 28 aylık çok farkımız yok. Uumarım sizde çabucak öğrenir ve keyifli keyifli kullanırsınız Sevgiler..

Sermin dedi ki...

Biz de 2 yaşından beri kullanıyoruz. Hem de tepe tepe. yaz kış her yere bizimle geliyor. Çınar hastası bunun. iyi ki almışım dediğim ürünlerden biri.

Seyhan dedi ki...

Sermin bizimde iki haftadır favorimiz oldu :)

Serpil dedi ki...

Biz de almıştık bu urunden. Gayet guzel. Gule gule kullanın:)

Seyhan dedi ki...

teşekkürler Serpil :)

figen abla dedi ki...

ah bunu ben bile isterimmm :)

İkizBebek dedi ki...

sayende öğrendim ,teşekkürler, benim civciklerede alacağım ilerleyen aylarda.
sevgiler.

Fleur Citrus Sinensis dedi ki...

Blogumuza bekleriz;

oyuncakmu.blogspot.com


Bedia & Emre

nily toka dedi ki...

erken bşr yaş olmasına rağmen (kızım 26 aylık) biz de aldık.. Havalar soğuk olduğu için dışarda kullanam şansımız olamdı fakat evdeki alıştırmalar şimdilik iyi gidiyor.. YAz geldiğinde dışarda neler yapacağını şimdiden merak ediyorum..:)
Sizlerin de iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP