Kamera-Bebek telsizi

21 Nisan 2009 Salı


Çınar'ı büyütürken en "iyi ki de almışım" dediğim ürün. Weewel marka bebek kamerası. İlk başlarda gözümüzü ayırmadan nerdeyse hiç kıpırdamayan bebişimizi burnunun dibine koyduğumuz kamerayla izlerdik ;) En ufak "gık"ında koşup kontrol ederdik. Ne kadar acemiymişiz meğer.
Sonraları algısı arttıkça kameranın üzerindeki ışığa gözü takılıp uyumadığı için biraz daha uzaklaştırdık. Altı mıknatıslı olduğu için beşiğini kenarına metal bir halka yapıştırıp onun üzerine yerleştirdik.
Gece görüş özelliği olduğu için karanlıkta görüntü vermesi en güzel özelliği bence.Şu ara sadece sesini duymak için kullansak da özellikle misafirliğe gittiğimizde kenar korkuluğu olmayan yatakta yatırmak zorunda kaldığım için, uyanıp da düşer mi diye kaygılanmamızı engelliyor.
Bir de kameradan kontrollü olarak 3-4 çeşit ninni özelliği ve sadece sese tepki olarak kameranın açılması özelliği de bulunuyor (hiç kullanmadık desem...).
Ennn önemli özelliği ise taşşş gibi olması. 50000 kez düşüp hala nasıl o kadar sağlam kaldığına ise şaşırıyorum.

3 yorum:

ebru dedi ki...

sanırım çınar tek başına odasında uyuyor, ne kadarlıktan itibaren bu telsizi kullanıp odasında uyutmaya başladınız acaba?

Burcu dedi ki...

fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle çok faydalı bir ürün. gerek evde gerek misafirlikte gerekse tatilde...

Sermin dedi ki...

ebru 8 aylıktan itibaren odasında uyutmaya başladık

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP