Eşleştirme kartları

20 Ocak 2011 Perşembe

Ne zamandır eşleştirme kartlarına bakıyordum. Aslında evde internetten bularak sizde böyle kartlar hazırlayabilirsiniz, ben hazırladım ama fiyat olarak daha pahalıya geldi. Oyüzden hem böyle çeşidin olduğu hemde fiyatının makul olduğunu bilince satın almak daha uygun geldi.En son geçen ay bir kitapçıda bu kartlara rastladım. Aldığımız gibi oynamaya başladık. Gerçekten görsel hafızalarını, dikkat ve hatırlama becerilerini geliştiren bir oyun. Kuzu kartları nezaman görse oynamak için sabırsızlanıyor.


Ayrıca bu kartlarla birçok oyun yaratmak hayal gücünüze kalmış. Dilerseniz çocuğunuzun oyuncaklarıyla veya odasında bulunan mobilyalar ile daha birçok oyun yaratabilirsiniz. Örneğin renk kartları ile giysilerini veya oyuncaklannı eşleştirebilirsiniz. İçinde değişik oyunları anlatan ufak bir kitapçıkta çıkıyor.


www.miraninsandali.blogspot.com









2 yorum:

sanberk dedi ki...

aldığımız ilk eşleştirme kart bunlardı başlangıç için süper çok tavsiye ederim ama daha sonrası için yetersiz olacaktır:)Ama biz hala çok oynuyoruz şimdi hafıza oyunu için kullanıyoruz.Gerçekten çeşit çeşit oyunlarlar oyananır.

Zuhal Giresun dedi ki...

Eşleştirme çok önemlidir ve adalete uygun yapılmalıdır. Aslında her şey adil ve adalete uygun eşleştirme yapılmalıdır. Örneğin miras payları da adil eşleştirme ile dağıtılmalıdır. Miras hisseleri miras avukatı yardımı ve miras mahkemesi müdahalesi ile dağıtılırsa kimse kimsenin hakkını yememiş olur. Adaletli eşleştirme en güzel şekildir.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP