Bisiklet

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Defnenil'e aldığımız ve memnun kaldığımız bisikleti paylaşmak istedim. Decathlon'dan aldık Teknik özellikleri için Tık  Diğer renk seçenekleri için bir Tık  daha...

6 yorum:

Seda dedi ki...

Ben de sık sık uğrarım decathlon'un internet sitesine ve çok beğenirim bu bisikletleri..renkleri çok güzel,sarı ve mavi favorim..tabii alacağımız zaman oğlum hangi rengi isterse onu alırız ama sarı ve mavi olanlarını çok beğeniyorum..Gencer için biraz büyük gibi geldikleri için hep ertelesemde bir kaç ay sonra istiyorum almayı..memnun kalmış olmanız çok güzel iyi günlerde kullansın güzel kızınız..

Seyhan dedi ki...

Bizde kız rengi pembe alalım dedik ama illa filli olsun dedi Defnenil decathlonu bende çok beğeniyorum çok kaliteli ürünleri var piyasaya göre uygunda sayılır ...Gencer için olabilir aslında kullanımı çok rahat ve hiç hantal değil . Defnenil minyon bir çocuk o zarlanmıyor mesela ..

Sevgiler

Burcu dedi ki...

Arda'ya geçen sene aldık ve kullanması acayip rahat. başka markaları kullanamazken, bu bisikletle öyle profesyonel gidiyordu ki.. Tasarım harikası bence..

Seyhan dedi ki...

Evet Burcucum bizde çok memnun kaldık bak seni nasıl takip ediyorum gör ayni bisikleti aldık. bende 2. çocuğu yapıyorum. Bide Ankara'ya taşınırsam tam olacak :)

Sevgiler

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP