Ameda Lactaline Süt Sağma Pompası

10 Temmuz 2009 Cuma

Bebeğim beni hiç emmediği için anne sütünü sağarak vermek durumunda kaldım. 7 ay boyunca Happy Babies’ten kiraladığım Ameda Lactaline Süt Sağma Pompası ile sütümü sağdım. Elimde Medelanın elektrikli pompası da vardı ama Ameda’dan sonra Medela bana çok yavaş ve acılı geldi.

24 yorum:

benden, bizden... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zeynep dedi ki...

7 aylık kiralama ücreti sanırım ürünün ücretinden daha pahalıya gelmiştir. ben bu ürünü bebeğim yeni doğduğunda almıştım ve çok çok başarılı buldum. iki memeden aynı anda 15 dk. da iki dolu biberon süt sağıyor. içinden ayrıca iki küçük kap ve biberon başlıkları da geliyor. biberon başlıklarının ucu o kadar küçük ki bebeğinizin anne memesini bırakma ihtimali çok düşük. çüünkü süt şakır şakır bebeğin azğına gelmiyor. her ne kadar benim bebeğim hiçbir zaman biberon yada emzik kullanmadıysa da ve ben süt sağmayı hiç sevmediysem de çok memnun kaldım. almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. hem sütün sağım hızını hem de sütün çekiş hızını ayarlama imkanı bebeğinizin ayına uygun çekim yapmanıza izin veriyor.

Burcu dedi ki...

e hali, emin ol bunu düşündüm ve emin ol bunu firma da düşünür!! Pompanın sadece makina kısmı kiralanıyor, pompa kısmı olan ve memeye vakumlanan kısım elbette herkese kapalı paketler şeklinde veriliyor!! Yani bir milyon insanın kullandığı ve sütün değdiği malzemeleri yine kendi bebeğime kullanacak kadar düşüncesiz olmamakla beraber, kimsenin de bu derece sorumsuz davranacağını ben de düşünemiyorum ve içime sindiremiyorum.

Burcu dedi ki...

Zeynepcim, Arda beni hiç emmedi, ben de sadece 3 ay sağarak emzirsem yeter diyordum kendi kendime. Çünkü emmezse, sadece sağarak sütüm artmaz diye düşünüyordum. o yüzden satın almak yerine kiraladım. ama sonra her defasında almaya heveslendim ama hep aynı korkuyu yaşadım. artık sütüm azalır boşa para vermiş olurum diye. 7 ay boyunca sağacağımı bilseydim kesinlikle alırdım. dediğin gibi bana daha pahalıya maloldu :)

benden, bizden... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Burcu dedi ki...

e hali, sanal ortamda ünlemler kişilerin tavırlarını ve hislerini ortaya koymakta yardımcı oluyor. Benim ünlem kullanmamdaki amaç, zaten herkesin tahmin edebileceği şeyleri belirtmek için eklenmişti. Senin yorumunda herhangi bir fikir,hissiyat, davranış, düşünce sezemediğimden özellikle üzerinde durdum :) Neyse ki son yorumunda gülücük koymuşsun da, iyi niyetinden haberdar oldum.. Sevgiler.

İkizBebek dedi ki...

Bende ameda kullandım,hatta blogumda da yazmıştım.Çok memnun kaldım,ikizlerim olunca tabi,çift taraflı sağmakda zaman açısından çok şey kazandırdı.
yazımda burada;http://ikizbebeklerim.blogspot.com/2009/01/rn-tavsiyesi-gs-pompas.html

sevgiler.

Filiz Morkoç dedi ki...

Ben de kullandım ve çokkk memnun kaldım.. medela pompayla hiç sağamamıştım ben sütümü, bununla ise en acılı zamanlarda bile rahatlatabildim göğüslerimi..

Adsız dedi ki...

peki arkadaşlar bu aletin fiyatını öğrenebilirmiyim.

Burcu dedi ki...

Sevgili Adsız!
ben Happy Babies'ten 1,5 sene önce kiralamıştım. o dönemde 20 TL ilk girişte malzeme ücreti ödedim ve aylık 60 TL'ye kiraladım. şimdi fiyatlar nedir bilmiyorum kiralamak için. satın almak istersen de, 300-350 TL civarinda.

Adsız dedi ki...

fiyatlar çok makül
süt sağım makinaları

Adsız dedi ki...

I like the helpful info you provide on your articles.
I will bookmark your weblog and test once more here frequently.
I'm moderately sure I'll be informed many new stuff right here!
Good luck for the following!

My web page ... pagesfriends.com

Adsız dedi ki...

This blog was... how do you say it? Relevant!! Finally I've found something that helped me. Cheers!

Here is my blog - bankruptcy lawyer san diego

Adsız dedi ki...

I'm excited to uncover this page. I want to to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book marked to see new things on your site. I wanted to share with you that, I bookmarked Blogger: Bebegime Ne Aldım, Ne Alsam at Pinterest so my friends will see it too. Could I also share a suggestion. Getting superb video marketing can also be fairly tricky. I find it most worthwhile to speak with a a Best Bankruptcy Lawyers San Diego. Our staff of Bankruptcy Attorneys San Diego are right here to assist with all of your legal necessities.

my blog post Bankruptcy Lawyer San Diego

Adsız dedi ki...

That is a really good tip particularly to those fresh
to the blogosphere. Brief but very precise info… Thank you for sharing this one.
A must read post!

my web blog: using video for marketing

Adsız dedi ki...

I'm curious to find out what blog system you are using? I'm experiencing some small security problems with my latest site and I would like to find something more safeguarded.
Do you have any solutions?

Feel free to surf to my site - my San Diego video producers

Adsız dedi ki...

Hi, yeah this post is truly nice and I have learned lot of things from it on the topic of blogging.
thanks.

Also visit my homepage - http://simulator.bz/

Adsız dedi ki...

Appreciate the recommendation. Will try it out.

My web-site b2b internet marketing

Adsız dedi ki...

This website was... how do you say it? Relevant!
! Finally I've found something that helped me. Thank you!

Here is my web page ... Video Marketing

Adsız dedi ki...

I don't even know how I finished up right here, but I believed this publish was good. I do not understand who you might be however certainly you are going to a well-known blogger if you aren't already.
Cheers!

My web site; San Diego legal credit repair

Adsız dedi ki...

I have encountered this discussion even before "Ameda Lactaline S�t Sa ma Pompası".
We are in Orange County|an Orange County realty.

Here is my webpage good Orange County realtor explains stuff

Adsız dedi ki...

Link exchange is nothing else but it is only placing the other person's web site link on your page at appropriate place and other person will also do similar for you.

My web blog: Nearest web video

Adsız dedi ki...

Good answer back in return of this question with genuine arguments
and telling the whole thing regarding that.

Here is my web blog http://www.gettingschoolready.org/author/VirgieMor

Adsız dedi ki...

Yes! Finally someone writes about seawall.

My homepage: bubble butt guy

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP