Yıldızlı Uykular

8 Temmuz 2009 Çarşamba



Sleep sheep friends ürünleri bir çok ödül almış ürünler. Aslında çok basit bir mantığa sahip ama iyi düşünülmüşler. Örneğin bir kuzucuğun içine sesli bir aparat yerleştirilmiş ve anne karnındakine benzer sesler çıkarıyor 45 dakikaya ya da 15 dakikaya ayarlayabiliyorsun yeni doğmuş bebekte güven ve kolik ağrılarında azalma sağladığını iddia ediyor.

Ben sleep sheep ürünlerinden uğur böceğini alıp kullandığım için birebir onunla ilgili yorum yapabilirim. Uğur böceğinin kabuğu kırmızı, yeşil ve lacivert olmak üzere üç farklı renkte yanıyor ve tavan ışıl ışıl bir yıldız geçitine sahne oluyor. Alıp da duvara yapıştırılan fosforlu yıldızlardan çok farklı hem zahmetsiz, hem sonradan çıkartma, kirlenme gibi bir derdi yok hem de yıldızlar tam da samanyolunda ki gibi sıralanmış ayın konumu bile o şekilde. Açıldıktan 45 dakika sonra kendiliğinden kapanıyor. Bence tek eksiği dönemiyor oluşu o sorunu da evdeki dönencenin üzerine monte ederek aşıyorsunuz. Benim bebeğim şimdiden onunla oyuncak olarakta oynamaya başladı bile. Karanlık korkusunu yenmede başarılı olduğununsa ispatlandığı iddia ediliyor. Ayrıca Avrupa ve Amerika güvenlik standartlarına uygun. Aynı ürünün isterseniz kaplumbağa olanı da var o da çok sevimli ben uğur böceklerini çok sevdiğim için uğur böceğini tercih etmiştim. Fiyatı biraz daha düşük olsa daha iyi olurdu tabi ama size bile yıldızların altında uyuma keyfi verdiğini ve aynı zamanda gece lambası ve oyuncak yerine geçtiğini düşünürseniz biraz daha rahatlıyorsunuz:))

Hamiş: Aslında yetenekli eller benzer ürünü biraz inceleyip evde bile yapabilir.

3 yorum:

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

merhaba,
Blogunuza bakarken sleep sheep friendse bayildim Istanbulda herhandi bir magazada satiliyor mu bu sirin seyler paylasirsaniz sevinirim,hoscakalin.sevgiler

Yasemin Aktuğ dedi ki...

Merhaba müzikleri nasıl acaba

Burcu Yamansavascilar dedi ki...

selamlar, bu yıldızlı böcekler nerde satılıyor acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.. teşekkürler

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP