antalya' da bir otel:Champion Holiday Village

1 Ağustos 2009 Cumartesi

İki sene ustuste..
İlk yıl; birinin 19 aylık bebeği, diğerinin 14 ay...
birinin yeterince yemiyor bebeği, diğerinin hiç yemiyor...
birinin bebeği ikinci tatilini yapıyor geçen yıldan deneyimli, diğerinin herseyi ilk...

kısaca önümüzde bizi neler bekliyor bilemeden, ancak bundan korkmayıp zevk alarak atıldık tatil maceramıza..beklentilerimiz neticesinde belirlediğimiz kriterlerimize ve aile bütçelerimize de uygun olacak şekilde bir tatil köyü bulduk, çok sevdiğimiz dostumuzun referansı ile... dakikalarca görüştüm otel müdürü ile ve o kadar sabırla yanıtlar verdi ki, iç huzuru ile yola çıktık..

kaldığımız on gün içinde öyle güzel anlar yaşadık ki otel ile ilgili olumsuzluk yaşamadık açıkçası..sadece eğer bebekler olmasaydı, hazırlanan gece eğlenceleri yetersiz olduğundan memnun kalamazdık..ancak biz bebekli aileler için ideal diyebilirim gönül rahatlığıyla..

bebeklerimiz yemek yemedikleri için koskoca otelin mutfağı bebeklerimiz için her gün var olan çeşitin üzerine istediğimiz (mercimek-yoğurt-yayla vb) çorbalar pişirdiler. Kısaca, eğer bir otel seç deseler ve ben aylarca araştırsam aklıma gelmezdi Champion Holiday Village ..her zaman dediğim gibi; doktordan tatile nereye olursa olsun referanssız gitmemek gerekiyor.

İkinci sene daha kolaydı. Herşeyi biliyorduk, aniden izne çıkınca tek alternatif burası oldu; ikinci hafta da oğlumun iki kankisi ve iki de abisi gelince tatil daha da güzel oldu. Bu sene aktivitelerden, kendini yenileyen çehresine, değişmeyen güleryüzlü personelinden gerçekleştirdikleri Gala Gecesine kadar geçen yıldan daha hoş idi. Bizler ve dostlarımız, iyi bir onbeş gün geçirdik.. tavsiye ediyorum :)



0 yorum:

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP