Dream Tubes Korkuluklu Çarşaf..

5 Ekim 2009 Pazartesi


Dream Tubes'e özellikle bu aralar 19 aylık oğluma "nasıl bir yatak almalıyım?" sorusunun cevabını ararken rastladım. Mevcut odamızda tek kişilik yataklı bazamız var fakat çevresinde bir ahşap olmadığı için portatif korkulukları monte edemiyoruz. Ve durumu en ekonomik şekilde çözmek istiyorum açıkçası. Bu ürünü almadım henüz. Emin olamıyorum kullanışlı mı değil mi diye. Eğer kullananlarınız varsa lütfen yorum bırakabilir mi? Ya da özelime de mail atabilirsiniz. (burcu_gumus@hotmail.com) Teşekkürler..

11 yorum:

e. t. dedi ki...

aaa tam da benim bu günlerde düşündüğüm şey!
:)
doğrusu kullanan birini bende tanımıyorum ama aklımdan geçen şey temde bunun gibiydi.
A.Y. 16,5 aylık kendi yatağının parmaklıklarına bacağını kaldırıyor uyanıkken, şimdilik gece uyku sersemi bu hareketi yaptığını görmedim ama birgün........
Ve birde yatağının parmaklıkları tamamen yere inmiyor, dilediğimde bende yanına uzanabileyim istiyorum bu çarşafla bunların hepsi olur gibi geldi bana.
Burcu bence burada önemli olan bebeğiniz gece uykusunda çok mu hareketli yoksa sakin mi yatıyor, ve istediğinde kendi yataktan düzgünce iner mi?
Eğer uykusunda çok hareketli ise, ilk aşamalarda yere ekstra minder, yastık vb. kouma amaçlı birşeyler koyarsınız.
Ben tuttum bu çarşafı.

mariposa dedi ki...

Ben de dün bu ürünü dergide görmüştüm, işe yarar olup olmadığını düşünüyordum. Malum ev işe yaramayan birsürü ürünle dolu, bari bunu almadan önce tavsiye-kullanıcı yorumlarını öğreneyim dedim. Yok mu kullanann?:)

Burcu dedi ki...

Joker'de ya da gittiğim bebek mağazalarında bulabilirsem alıcam sanırım, boşuna netten sipariş vermek istemiyorum. Biraz kullandıktan sonra ben yorumlarımı yazarım ama keşke kullanan birileri çıksaydı da değmeyecekse almazdık..

Unknown dedi ki...

Eni dar gibi geldi bana, ne dersiniz öyle mi acaba, ölçüleri var mı elinizde?

Berceste dedi ki...

http://www.mothercare.com/Summer-Infant-Single-Bed-Rail/dp/B001J73V0O/sr=1-6/qid=1255016406/ref=sr_1_6/276-7031767-9910410?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=212565031&mcb=core Boyle birsey daha kullanisli gorundu benim gozume, yatakta cocuga daha cok alan kalmasi acisindan. Bir de bizimki ustuste konulmus yastiklari da asarak yataktan atlamayi basardi dun gece :( Ustelik 8 aylik!

Aslı ERATAÇ dedi ki...

Henuz cocugum yok ama yegenim icin ileride kullanisli olabilir hemen M.yi aramam lazim:)

zeynep dedi ki...

burcu,
aldın mı, alınca yazarsın değil mi?
eğer memnun kalırsan yaz lütfen, ben de almak istiyorum.

Burcu dedi ki...

Zeynepcim hayır almadım ve almaktan vazgeçtim. Şöyle ki benim istediğim uzun süreli kullanımlar içindi, bu ürün ise daha çok portatif bir ürün imiş. Bir yere gidildiğnde kısa süreli kullanımlarda daha uygunmuş. Özellikle de şişme korkulukların havasının inme durumu olabiliyormuş duyduğum ve araştırdığım kadarıyla. Fiyatı da az buz değil, o yüzden daha kalıcı çözümler aramaya devam ediyorum.

yasemin dedi ki...

aslında ahşap bir aparat sanırım daha kullanışlı olur ,hem istendiğinde çıkarılıp takılması da kolay,mobilyayı aldığınız yere danışabilirsiniz bunun için ,çünki zaten bir çok çocuk mobilyacısında hali hazırda bulunuyor sevgiler

Adsız dedi ki...

ahşap aparak bebeğin kafasını çarpmasına ve ağlayarak uyanmasına sebep olur diye tahmin ediyorum. Bu çarşafın tek sorunu yatağa sabitlemek olur heralde. ayrıca yan korkulukların şişme olması da can sıkıcı. bence bunu iyi bi terziye yaptırabilirim gibi geliyor bana, yan korkuluklar sünger olur ve çarşaf lastikli olursa sabitleme sorununu da çözmüş olurum...mu acaba? bi denemek lazım

Unknown dedi ki...

Değerli katılımcılar,

Ben ürünü ithal eden firmanın sahibiyim. Dream Tubes İngiliz markası olup, son derece kaliteli bir üründür. Çarşaf lastikli olup, yataklara rahatlıkla sabitlenmektedir. Ürünün portatif kullanımlara uygun olduğu doğru değil, bilgisiz satıcılar bazen yalnış bilmediklerini söylemektense yalnış bilgi vermeyi tercih edebiliyorlar (eksik eğitim de bizim hatamız) şişirilen korkuluklar çok uzun süre inmeden durmaktadırlar (kendi şahsi denememdeki sonuç) Ahşap veya herhangi bir sert korkulukta, bir katılımcının belirttiği gibi bebeğin kafasını çarpması, canını yakması gibi durumlar bu ürün için geçerli değildir. Ürünün korkuluksuz yedek çarşafları da bulunmaktadır. Ürün Mother&Baby dergisince yılın buluşu ödülü, İngiliz Bebek Sektörü derneği (BAFTA)büyük ödülü gibi ona yakın ödüle sahiptir,sektörü takip edenler bilir, bu dernekler ve yayınlar öyle kolay ödül dağıtmazlar http://www.duskymoon.com/
Ürünün İngiltere'nin önde gelen sitelerinden Amazondaki kullanıcı yorumları da size nasıl bir ürün olduğu hakkında fikir verecektir. Her türlü sorunuz için lutfen bizi arayınınz.

Saygılar,
Ozan Kadirbeyoglu
Opera
212 321 8132
533 601 1302

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP