Mini micro scooter

30 Mart 2012 Cuma


Uzun araştırmalar sonucunda "çukutıy" ımızı bulduk ve aldık. Çook memnun kaldık. Kızım 2.5 yaşında ama canavar gibi biniyo. Daha önce denediği hiç birine binememişti. Bu Mini Micro scooterda düşme şansı çok az. Çünkü önünde 2 tekerlek var. Direksiyon çevirerek değil sağa sola ağırlık vererek dönüyor. Çok hafif çok kolay taşınabiliyor. Ayrı dünyaca tanınan ödüllü bir tasarım ürünü. Verdiğimiz paraya gerçekten değdi. Biz buradan aldık piyasadaki bu marka için en uygun yer burasıydı.


http://www.miraninsandali.com/bu-siralarda-en-sevdiklerimiz.html
http://www.miraninsandali.com/

9 yorum:

Oznur (100de100 Marifet) dedi ki...

benimde 5 aylik kizim var, sizi takip ediyorum ,cok guzel seyler paylasiyosunuz,emeginize saglik

miranın sandalı dedi ki...

çok teşekkür ederim :))

buğday taneleri dedi ki...

bende mikronunkini almak istiyorum. uzun zamandır kullanıyorsunuz sanırım. memnunmusunuz hala kullanıyormu sıkıldımı acaba?

buğday taneleri dedi ki...

aklıma takılan birşey daha vardı. hızlı gidince karşısına çıkan bişeye çarpmıyormu? güvenlimi? yoksa peşinden koşturmak mı gerekiyor? teşekkürler :))

serkan matar dedi ki...

micro scooter almak istiyorum oğlum için black olanı beğendi araştırdım internette çok haber kirliliği var biraz bence distribütörün yetkili satıcısı firmalardan almak en güvenlisi ben dogalbebegim.com da buldum yetkili satıcısı anladığım kadarıyla,gelecek yarın sanırım sonucu paylaşıcam sizinle

Mehmet Güden dedi ki...

Merhaba Ben Mehmet Güden micro markasını 2007 yılında il türkiye getiren kişiyim ve satan kişiyim.Micro scooter ürünleri internet sitelerinden,spor mağzalarından,oyuncak mağzalarından vs bulmanız mümkün.Belki daha ucuzda bulabilirsiniz.Ürünü aldıktan sonra ürün ile ilğili teknik sorun ya da yedek parça ihtiyacınız olduğunda sizin için sorun başlar.Mağzalar,Spor mağzaları,interneten satış yapan güvenilir firmalar vs bu satıcılar sadece ürün satıcısı olduğundan ürün ile ilğili tamir ve bakım işinden anlamazlar.Ürün ile ilğili problemlerde ürünü sizden mağzaya getirmeniz istenir.Bu ürünün merkez bayi,ye gitmesi merkez firmada ürün ile ilğili elerinde yedek parça tabi varsa yapılması mağzaya gelmesi size haber verilmesi 45&60 günü bulur.Biz de sistem farklı.Biz müşteri ile direk ilğileniyoruz.Yedek parça,ürün tamir ,bakım işini direk biz yapıyoruz.Şimdi dogalbebegimden ürün alan kişiye sesleniyorum.Lütfen bu satıcıyı arayın aldığınız ürün ile ilgili bir sorun olduğunu belirtin.Yada yedek parça ihtiyacınız olduğunu belirtin.Bakalım ne olacak?
SİGORTACI HASARDA SATICI SATIŞ SONRASINDA BELLİ OLUR !!!
Herkese sevgiler saygılar.
www.micro.com.tr

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
cay-makineleri.com

Mehmet Güden dedi ki...

ÜRÜN GRUPLARITEKERLEK
TEKERLEK
SCOOTER
YEDEK PARÇA
BLACKKİCKBOARD ORGİNALMAXİ MİCRO MİNİ MİCROROKETSPEED +WHİTE
KORUYUCU KASK
Kasklar MY FREE 4 +1 MAXİ MAVİ




MY FREE 4 +1 MAXİ MAVİ
Ürün Kodu: NTGB 450-100
Fiyat Bilgileri:
Ürün Fiyatı: 299 TL
KDV Dahil: 299 TL
Piyasa Fiyatı: 349 TL
Banka Havalesi: 299 TL
Bu Üründe Kargo Ücretsiz:
Bu ürünün farklı renk veya çeşitleri bulunmamaktadır.
Adet:

Ürün Oylama:
Currently 3/5 Stars.
12345Oylama 3/5 yıldız (35 oy mevcut.)



Ürün Bilgileri
Ödeme Seçenekleri
Yorumlar (0)
Tavsiye Et


Yaş Grubu : 1 yaş
Renk : Mavi
Board Uzunluk : 67 cm
Genişlik : 11 cm
Max.Yükseklik : 1020 cm
Ağırlık : 1950 gr
Max. Yük : 50 kg
Tekerlek : 120/85 mm

Ürünümüz 2 yıl GARANTİMİZ altında.

Tüm Ürünlerimizin Uluslararası Kabül Görmüş CE GS Test Raporları Mevcuttur.

2015 Model ürünlerimiz müşterilerimizin beğenisine sunuldu.Bu ürün sayesinde çocuğunuz 1 yaşından 50 kg ağırlığı taşıma kapasiteli olan ve uzun yıllar bu ürünü kullanmanıza imkan verecek 2 ci bir ürün almanıza gerek olmayan geliştirilmiş yeni model ürünümüzdür.

2015 yılı için Geliştirilmiş Yeni Özelikler.

1-Normal scooter sürüşü için 50 kg yük taşıma kapasitesi.
2-Oturularak scooter kullanım için 20 Kg taşıma kapasitesi 2 kademeli yükseklik ayarı oturma aparatında ve çift renk.
3-Ebeveyn sürüş için 4 kademe kontrol ve aşağı ve yukarı yükseklik ayarı yapılabilinen ve istenilien ölçüde ayarlanabilinen T Bar kontrol sürüş.
4-Normal scooter kullanım için 4 kademeli aşağı yukarı ve istenilen ölçüde ayarlanabilen T bar.
5-Üründe el tutma yeri ve taban gövdede iki değişik renk enceksiyon özeliği.
6-Kaba asfata ve zor yol şartlarında rahat konforlu şürüş için 1 ,ci kalite ABCE -5 RULMAN PU slikon tekerlek.
7-Ürün önönde Sabitleyici butonu bu buton sayesinde düz sürüş imkanı.
8-Sağa Sola rahat konforlu dönüşler için sağ ve sol ön akslarda extra rulman.
9-Uluslar arası kabül görmüş intertek,TSE laboratuvarındaki yapılan 100 kg sağlamlık kaldırma testini başarı ile geçen sınıfında dünyada tek ürün.

Mini GLOBBER 4+1 1 yaşından 50 kg taşıma kapasiteli olan çocuklar için özgürlüğün tadını çıkaracakları bir ürün.
Okul öncesi çocuklarınızın bedensel gelişimine ve sürüş becerisi kazanmasına yardımcı olacak olan bu ürün onların eğlence için vazgeçilmezi olacak.
Yılın 4 mevsimi evde, bahçede veya kapalı alışveriş merkezlerinde çocuğunuz için eğlence kaynağı.

Mehmet Güden dedi ki...

Micro markası ürünlerinin üretim ve satış politikası müşterisinden daha çok çok para kazanmaya dayalı Nasılmı? Çocuğunuz 3 yaşında hangi ürünü almam gerekiyor diyorsunuz.Mini micro tavsiye ediliyor.Fiyatı 240.00 TL .Bir çocuk ortalama mini micro scooter yılda en fazla 4 ve yahut 5 ay binsin.5x3=15 ay.Çocuğunuz 6 yaşına geldi.Mini micro küçük gelmeye başlıyor.Sonuçta kaldırma kapasitesi 20 kg.Boy yukarı aşağı ayarlanmıyor.Micro satıcısına soruyorsunuz ne yapmalıyım.Maxi micro alın diyor.Fiyatı 415.00 TL
2 SCOOTERA VERDİĞİNİZ Toplam para 665.00 TL.

Bu sorunu micro firmasının eskiFRANSA bayisi çözdü.NASILMI? Mini micro ya rakip olarak.Mini microyu 20 kg taşıma kapasitesinden 50 kg çıkardı.ANA GÖVDEYE ÇELİK LEVHA YERLEŞTİRİLDİ.Mini micro ürünlerde çocuğumuzun el ile tutugu T barı aşağı yukarı ayarlama özeliği getirdi.Elcik ve ana gövdede 2 renk özeliği yeniliğe eklendi.Sağ ve sol aklara rulman kullanıldı.Dönüşlerde zaman içerisinde plastik aşınmasın diye.

FRANSIZ firmasının idası şu.Bir çocuk 2 yaşından 8-9 yaşına kadar 3 tekerlekli scooter kullanır.Daha sonra ya 2 tekerlekli scootere geçer ya da Bisiklet kulanmaya başlar.Bu kadar para harcamanıza gerek yok.

GLOBBER MARKA ürün fiyatı 280.00 TL.2 yıl FİRMA GARANTİSİ VAR.Çocuğunuza 2 ci ürün almaya gerek kalmadan yıllarca kullancağı bir harika ürün.

www.micro.com.tr adresinden inceleme yapabilirsiniz.

Karar siz kullanıcıların.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP