Sebze Meyva Filesi

2 Haziran 2009 Salı


Kizim kati gidalara baslar baslamaz,bir magazada gorup dikkatimi cekmisti bu urun.Ben yurtdisinda yasiyor oldugum icin,Turkiyede nereden alinabilecegini arastirdim.Internet uzerinden satis yapan, Bebek Markette rastladim benzeri urune.Fiyati 8,50 TL ve yedek filesinin de daha sonra satin alabiliyorsunuz. Temizlemek icin bulasik makinasina koyuyordum.

Cok pratik ve kullanisli bir urun.Ilk donemlerde, icerisine hasladigim (sogutulmasina aman dikkat) veya buharda pisirdigim sebze veya meyvalari koyup kizima veriyordum.Emzik yerine.Biz emzik hic kullanmadik gerci.

Dis cikardigi donemlerde ise,yumusak meyvalari(armut veya karpuz)once buzdolabinda biraz sogutup oyle verdim.Inanilmaz rahatlatti kizimi.

9 yorum:

kuzunun annesi dedi ki...

Aynı ürün my feeder marka olanını Jokerden gecen hafta 14.90 liraya aldım .

Berceste dedi ki...

Kac aylikken basladiniz?

Ozgur dedi ki...

Ben 7-9 ay arasi basladim sevgili Berceste cunku o zaman kesfettim:)

Ozgur dedi ki...

Fiyat farki cok ama acaba neden?

Ozgur dedi ki...

Simdi yeniden kontrol ettim,web sitesini.Bu fiyat sanirim sadece yedek 3`lu file icin.Ne kadar kafa karistirici.

Ben Turkiye`den almadigim icin,nerelerde satildigini pek bilmiyorum ama sevgili Kuzunun annesi,bizimle paylastigin icin tesekkur ederim.

Baska bulan arkadaslar var mi?Daha uygun fiyatlara da?

sevil dedi ki...

slm,
bende yazıdaki fiyatı görünce kan beynime sıçradı çünkü bugün 18,5 tl ye aldım Kipadan. Yedek fileymiş iyiki yorumları okumusum bayanlar:)

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

benim kuzucuğum hiç kullanmak istemedi,çok verdim alışsın diye içini hep değiştirdim ama hiç istemedi,eline direk verince daha hoşuna gitti,
ama kullansaydı sevinirdim aldığıma,bende 11 ytl ye almıştım,tek fileyle birlikte.

Feride dedi ki...

bana nedense bu ürün hiç hijyenik gelmiyor. Gerçi kullanmadım ben, fakat gercekten nasıl steril ediyorsunuz. Kızım 6. ayına girdi ve biz ek gıdaya henüz başlamadık. Bir arkadaşımın bebeginin elinde gördüm ve acaip iğrendim. Bu konuda kullanan anneler beni aydınlatırsa sevinirim. Aslında fikir olarak çok güzel..

Ozguranne dedi ki...

İyice yıkadıktan (hem elde, hem bulaşık mak.de) sonra 10 dk kaynatıyorum. İçime sinmezse yedek fileye geçiyorum. Ben çok memnunum, taze meyve sebze yediğini görmek büyük mutluluk.

Bi de bu yaşlarda ne bulsa ağzına götürüyor zaten. Oyuncaklar filan hep ağızda. Onları ağzına sokacağına bunu kımıl kımıl yesin daha iyi bence.
Sevgiler:)

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP